Thursday, June 18, 2009

KEMPEN PROMOSI




Paradoks muncul lagi dengan sebuah projek yang terbaru
setelah berpanas dan berlemas dengan jelaga pelita Hurricane
di majlis Malam yang lepas,kami ingin meluahkan kepada
rakan rakan semua satu lagi majlis yang menonjolkan
unsur unsur seni seperti puisi,musik,monodrama,penglipur lara
dan pelbagai unsur seni lagi....
Majlis yang diberi nama Mimpi sebagai kesinambungan Malam(bertema Dunia Gelap),
Rakan rakan sekali lagi dijemput untuk bersama berjelaga dalam
asap pelita Hurricane dan meluahkan nilai seni dalam kehidupan kita
Apalah majlis ini,hanya dianjurkan oleh sekumpulan
Pakatan Radikal Orang Kepala Seni,sebuah kumpulan
kecil yang sememangya tidak mempunyai harta menggunung
tapi mempunya hati,angan dan cita yang sebesar Godzilla
dalam meluahkan seni,jika anda tidak kisah untuk bersama
silalah datang,walaupun tidak pasti keindahan nya namun
yang pasti kami akan menjamu anda dengan makanan yang
indah.Jemput Hadir

P/s:digalakan juga bagi mereka yang ingin meluahkan seni mereka pada majlis ini
sila sms nama dan jenis persembahan kepada nombor yang tertera di dalm poster tersebut

23 comments:

aloy_paradoks said...

mangkok lu makanan yg indah... sekali bagi roti dengan bubur je,,,
kempen buat gua susah hati je..

bias® said...

datang! datang! aku kena promosi jugak ker?

PAJID said...

lg sebulan owh?~

dark ray said...

pendatang?

aloy_paradoks said...

Bias:
ape lagi,, jangan buat buat tak tau mcm Dark Ray pulak...

patungcendana said...

aku masuk dalam kategori...'dan pelbagai unsur seni lagi....'hehehe

en.Adam said...

aloy~
aku beri tanggungjawab kau
menghasilkan makanan yang indah!
aku percaya dgn kau!!hahaha

bias~
kau bahagian promosi kaca televisen!

pajid~
tak sampai sebulan!
pajid nak buat persembahan??

dark ray~
pendatang marikh

dark ray said...

aloy
tuduh-tuduh pula..
gua nak tunggu hari ni..
genap sebulan..
gua tak reply sebab tak ada kredit..
gua dah ready entri tu dari awal bulan lagi..
tak baik tu fitnah..
gua bukan jenis tak bileh pakai punya..

(209 patah perkataan)

en.Adam said...

dark ray~
aku percaya kat kau
kita kan penah sekatil..

triple x malaya said...

gua nak join..tp kategori mahaban la boleh?

aloy_paradoks said...

lu kalau bagi tanggungjawab kene bagi duit sekali.

PAJID said...

tak kut. dtg tgk je bleyh a?

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

gua datang makan orait?

en.Adam said...

triplex~
kau jaga team futsal dah la...

aloy~
aku kena bagi duit jugak ke??

pajid~
kalau camtu tak boleh datan
pajid kena buat show jugak!!

a.k.u.p.e.n.t.o.i~
kau boleh datang makan
tapi selepas kau buat persembahan!!

PAJID said...

hoi! kerek~
ark. tak kira. nak dtg gak.

patungcendana said...

re:...kategori seni mempertahankan diri...hehehe

macam harrison ford?...pandai tangkap ikan ke tak...setakat tgk muka hensem je...tak kenyamg aku...huhuhu...

aloy...
makan roti dgn bubur best apa...
aku suka...

a.b geldofg said...

smuga s.alam selamat dari banjir pada saat dan ktika itu
sb wa tk ada perahu utk mredah seni
bro aloy

en.Adam said...

pajid~
tak kira!kena buat jgak!

ab geldofg~
ah sudah lama menantikan
kamu..seni bro aloy boleh
diredah walau apa cara sekalipun
takde perahu kita boleh berenang

aloy_paradoks said...

Ab Geldofg:
Bukan gua sorang bro...tapi semua kawan kawan... pelan pelan dibangunkan beb...

wahyudi my said...

good luck!

a.b geldofg said...

ok nanti gua brenang...tapi sblum tu wa kena bungkus hp wa dlm plastik dulu)
p/s....brenang dlm keadaan ghairah boleh?


aloy..........wa tahu seni lu iklas
lu pasti hebat satu hari

patungcendana said...

re:...sebab muka dia x macm
James Dean kot??

memang betul...hehehe

err...harrison ford tau tangkap ikan?...

en.Adam said...

wahyudimy~
terima kasih,bila kan sampai waktu jemputlah datang,buat persembahan sekali ye?

ab geldofg~
orait!lu takde henfon yang waterproof ke??
gua tak berhak nak menghalang lu,tapi
kalau lu nak berenang secara ghairah,gua nak
tumpang boleh??
P/s:aloy tak suka kena puji