Sunday, June 14, 2009

jerebu sang kota





dengan sedikit duit lebih yang aku ada
itu hari aku beli lomography camera
yang sudah lama aku idam idam kan
ini antara hasil eksperimen pertama ku
menggunakan colorsplash aku..
layan...........







24 comments:

patungcendana said...

cun...tapi kenapa langit warna kelabu... :-(

re:...org kg nelayan...

aku nak....:-D

bias® said...

punggung saper tuh?

en.Adam said...

bias~
kau teka??

patungcendana said...

ada punggung ke...aku tak nampak pun...

patungcendana said...

re:...mendung tak bererti hujan....hehehe

umur aku tak kisah...yang penting tiap2 hari boleh bawak balik ikan....ahahaha

Dark Ray said...

gua tiada di situ...

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

lu try snap siang2 plak....

en.Adam said...

patung~
ada dua punggung terlibat

dark ray~
lu pegi mana??

akupentoi~
aku dah try snap siang,
tapi filem tak cuci lagi
kekurangan bajet..haha

aloy_paradoks said...

Dark Ray:
Lu duduk kuantan diam diam..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ape kejadahnya p ambik gambo ounggung pulak...aduh..

patungcendana said...

aku nampak seluar jeans je...mana ada punggung...hehehe


re:...oh kau nk dia bwk balik ikan hari2??
aku carikan yang profesional lah??
(tua dan berpengalaman)
nak??

aku nak yang muda dan berpengalaman ada tak?...ahaha

aloy_paradoks said...

Patungcendana:
ada!

patungcendana said...

aloy

ada ke?

en.Adam said...

aloy ~
patung~
apa yang ada nya??

en.Adam said...

richeal phil~
ada maksud tersembunyi nye!!
hehe

patungcendana said...

aku pun tak berapa pasti aloy tu cakap pasal apa...

zul hafixi said...

aku nak pinjam lomo... boley??

aloy_paradoks said...

Patungcendana:
ada la mesti ada,,, ingat ape? kuantan ke? ni Shah Alam la... kota..

aloy_paradoks said...

event lagi sebulan,, buat buat la link kan poster tu kat tepi,, takde la gua sorang je promote..

patungcendana said...

aloy...

yakin ke?...

pinkiss said...

mangkuk tandas pun kena gak.

en.Adam said...

zul hafixi~
boleh boleh boleh
bilang aja bila mau pakai ya??

pinkis~
sape soh mangkuk tandas tu menarik

kota oh kota..

bias® said...

aku teka ek? itu punggung shy!!! aku dah biasa dengan punggung shy. tuh pasal aku tahu.

en.Adam said...

bias~
tepat sekali!!!
punggung shai seksi!!
aku suka