Friday, July 3, 2009

dinding takde


pembetulan: bukan masuk percuma,tapi venue event tu kat pondok buruk je,jadi memang takde dinding pun.Korang tak payah masuk,
lepak isap rokok kat tepi pun dah boleh layan show ni
gua tak kisah,yang penting lu orang semua datang lepak kat sini pada 19 Julai
sama2 kita BERGHAIRAH!

13 comments:

Aloy Paradoks said...

cantik poster..

abrodam said...

gua buat dalam mimpi tadi...

triple x malaya said...

x pasang tirai ke...?

stanbay ubat pebunuh nyamuk ye...

Sang Arnab said...

keluar kene bayar x??

patungcendana said...

erk...kenapa tiba2 update ni...hehehe

19 july hari aku balik kuantan semula...aku pergi 18 july

a.b geldofg said...

bro agak2 aku bawa dua bungkus rokok..cukup tk utk bghairah mlm tu?

abrodam said...

trple x malaya~
aku nak kau jadi ubat nyamuk!

zul hafixi~
kalau nak bayar
sila buat pembayaran kat aku
hehe

patung~
ala,lepak la sampai 20 july

Aloy Paradoks said...

Triple X Malaya:
benda tu semua dah dibincangkan, termasuk ubat nyamuk gua dah taruk dalam list barang perlu disedia.
jangan risau.

Aloy Paradoks said...

Ab Geldofg:
Jangan lupe sampoerna sekali ye.

bias® said...

ghairah? aloy buat strip show ker?

a.b geldofg said...

shyyyyyyyyyy ko ni menatang tu mana boleh sebut kuat
nanti abg misai TNC marah

abrodam said...

aloy~
kau pun pandai balas komen kat
blog aku eh??

bias~
kau nak sape yang bwat strip show??

Anonymous said...

自慰套,真愛密碼,
自慰套,自慰器,自慰套,情趣,充氣娃娃,
性感丁字褲,AV,按摩棒,電動按摩棒,情趣按摩棒,
角色扮演,角色扮演服,吊帶襪,丁字褲,飛機杯,

按摩棒,變頻跳蛋,跳蛋,無線跳蛋,G點,
潤滑液,SM,情趣內衣,內衣,性感內衣,情趣用品,情趣,