Tuesday, July 7, 2009

suam suam puncak alam

hari itu Ramli dan Salmah
menuntun wayang di odeon
filem Jangan Pandang Belakang Congkak
Ramli seperti biasa ambik tiket untuk tempat duduk
di belakang sekali,barulah ada 'privacy' sikit..

selepas setengah jam cerita bermain

Ramli:Salmah,awak ada bawak sweater tak??kita sejuk la,ekon dia ni
kuat sangat...brrrrrr

Salmah:takde la awak,sweater saya t'tinggal dalam keta tadi..
shhhhh shhhhh, part best ni! (kusyuk tengok jangan pandang belakang congkak?)

Ramli:Huh,dapat tengok cerita ni pun dah taknak peduli kita ye...

Salmah:alah,awak ni diam lah,part best ni,awak seluk je tangan awak dalam baju tu,
biar haba badan awak panaskan..

Ramli:yelah2 (menyeluk tangan dalam baju)
................ huh tak panas pun
haaaa ada tempat lagi panas
(menyeluk tangan dalam seluar).....hurmmmmm selesanya...suam suam

45 minit selepas cerita bermain

Salmah: Awak,kita sejuk lah..betulah awak cakap,ekon ni sejuk sgt

Ramli: sejuk ye??alalala sian nye dia...meh tangan awak
(genggam tangan Salmah sambil gosok gosok,nk bagi panas)

Salmah:ermmmmm selesanya..suam suam rasa..

Ramli :hehehehe......


p/s:aku buat entri ni kat Puncak Alam,tak sangka dalam gunung ni pun ada
tenet!!hahahaha

15 comments:

aloy_paradoks said...

betul tak sangka..

patungcendana said...

erk.....motif?

bias® said...

suam-suam kuku jek. padan muka salmah. dapat bekteria.

en.Adam said...

aloy~
tak sangka kan??
malaysia sekarang makin maju
dalam gunung pun ada tenet

patung~
motif dia,tolong layan BF anda

bias~
padan muka kan si si Salmah tu??
suka sangat tgk cte jangan pandang belakang congkak

patungcendana said...

perlu ke layan BF? errrr...aku ada BF ke?

a.b geldofg said...

nak dgr kisah kawan aku tk pancut ghairahnya semasa tgk wayang?

en.Adam said...

patung~
kalau tak sanggup nak layan BF
jadilah lesbian..hehe

Ab Geldofg~
errrrr...cerita ni pun kau nak berbisik penuh ghairah di telinga aku ke???

aloy_paradoks said...

tak sangka tak sangka jugak... byk benda tak settle ni.. barang2 penting takde.

wa stomek said...

kemajuan tanpa sosial bleh bikin..?

en.Adam said...

aloy~
nanti mlm ni kita meeting

stomek~
sosial tu penting!
hehe

zul hafixi said...

knape ko berpindah???

en.Adam said...

zul hafixi~
fakulti aku berpindah ke sana
sebab fakulti lama tak muat kot

patungcendana said...

jadi lesbian kena layan GF pulak...sama je...

bab layan2 ni aku malas sikit...hehehe

re:...aku dah bungkus lauk, simpan kat fridge...sampai 18 hb...ahaha

patungcendana said...
This comment has been removed by the author.
patungcendana said...

ok2...aku sorok kat belakang fridge...sure jamee tak nampak nya...hehe