Monday, July 20, 2009

berghairah dalam MIMPI

Itu malam,terima kasih pada geng2 Paradoks yang telah menjayakan misi MIMPI

itu malam,terima kasih pada hadirin hadirat yang sudi mengorbankan sedikit masa mereka untuk datang
ke majlis MIMPI dan bersila bersama kami dalam gelap malam

itu malam,terima kasih jugak bloger-bloger yang datang dari jauh..maya bertukar realiti
(ensem jugak abang bias ni)

itu malam,tenkiu beri much performer-performer yang membuat persembahan
(korang semua memang sporting dan penyabar!,gua respek!)

itu malam,terima kasih kepada mereka mereka yang secara langsung atau tidak langsung menyumbang dalam MIMPI
(Cik Satiya,Galeri Shah Alam)

itu malam,mohon maaf atas segala kekurangan dari pihak kami,sesunguhnya memang banyak kekurangan dan kesilapan,disebalik nya,kami dapat belajar melalui itu,dan MIMPI seterusnya kita akan berghairah dengan lebih stylo!

lain malam,kita berjumpa lagi di majlis seterusnya!!!
(tak tau bila)

22 comments:

mamai said...

dari alam mimpi ada realiti

en.Adam said...

dalam realiti ada mimpi...

aloy_paradoks said...

bulan satu insyaallah,,, draf awal dah siap... nanti gua citer kat lu.
baru lepas 12 jam dah mula fikir next event... sia sia sumpah gua nak berehat malam lepas event tu.

dark ray said...

lu malam tu tak best..
ahahaha

bias® said...

abang aku ada datang ker? tak nampak pun?

a.b geldofg said...

aku kurang bghairah sgt
sebab gelap
objek2 yg mbantu keghairahan aku
semua ditutup oleh kegelapan

lain hari lu bikin
'MIMPI DISIANG HARI' pulak

barulah ghairah habis

PAJID said...

bulan satu plak? woh~

patungcendana said...

seronok dapat jumpa kau...hehehe...

en.Adam said...

aloy~ok!nanti kau bisik kat telinga aku,setia aku mendengar

dark ray~lu pun tak best!

bias~ada!yang rupa dracula tu

ab geldofg~nanti objek ghairah lu aku suluh biar kasi terang sikit!hahaha

pajido~terima kasih sudi jadi penjaga pintu

patung~seronok dapat jumpa jamee
hehehe

patungcendana said...

hahaha...next time aku bawak jamee dgn lily pulak...:-D

aloy_paradoks said...

lu jangan nak gatal2 adam....
Zuria tu baik budaknya... gua sepak lu karang.

triple x malaya said...

taniah...bagi gua event lu orang menjadi lebih baik dari yg dulu...kali ni memang gempak...

en.Adam said...

patung~nak jumpa izat!!hahaha
(cover ngan aloy)

aloy~ok ok.lek lek
gua gurau jek..fuh

triple x~gua lagi suka event yang pertama,lagi dekat dengan tetamu

zul hafixi said...

lu yang mane satu??

patungcendana said...

re:...kau memang confirm comel....tak caya tanya zuria...hehehe

ok...next time aku ajak izat...:-D

en.Adam said...

zul~
ah,aku pasangan mc sekali ngan aloy
yang pakai seluar koyak koyak tu
xkan x nmpak kot??
hahaha

wahyudi my said...

selamat memeriahkan sastra tanah air.

patungcendana said...

betul ke aku janji nak belanja mekdi? kena tunggu next event la ok?

patungcendana said...

update la....

KertasKarbon said...

hebat..aku tgk gambar korang kat blog aloy...so paradoks nie kumpulan korang la ek?

kimisai said...

sapa ada rakam malam tu???
gua sanggup bayar beb...haha

gua nak tengok pic mlm tu pls...sape ader link...

patungcendana said...

re:...cinta3X...hehehe...hidup lagi kau rupanya...