Thursday, July 9, 2009

malaysia semakin canggih

masukkan syiling utk servis ini....

masuk 20 sen
20 sen lagi
masuk 10 sen

wahhhhhh dah boleh bukak blog!!!
canggihnye malaysia

p\s: kat kl sentral,x sangka mesin bodoh camni pun bleh update blog!

14 comments:

bias® said...

gempak?! nanti kalau nak beli aloy, boleh beli kat mesin jek. masuk 5 plo sen. dapat aloy.

patungcendana said...

50 sen je ke aloy....aku nak beli 10......

momo the munkee said...

kalo aloy lime poh sen..aku lagi xde harge kot...

wa stomek said...

ahaks...gile mereng ape..? limapohsen...huh...wa mau diskaun lagi...

en.Adam said...

bias~banyak nye aloy nanti kat mesia ni

patung~stok tak sampai lagi

momo~sian kau...

stomek~tggu 10 taun lagi wa bagi diskaun ye??

paiseh said...

gajet apa ni brader...?
gua tak kenal laa itu KL tentera.

aloy_paradoks said...

susah payah sampai pegi KL sentral watpe... kat umah pun oleh bukak blog.

patungcendana said...

bila stok boleh sampai...aku nak dengan kadar segera...

momo the munkee said...
This comment has been removed by a blog administrator.
zul hafixi said...

ade ke bende secanggih itu kat mesia??

en.Adam said...

paiseh~
ini macam mesin bli air la
kau masuk duit keluar air tin
tp ni lain,masuk duit
dapat guna tenet!haha

aloy~
kl sentral best

patung~
emmm susah nk cakap la bila
pengeluarang terhenti seketika
hehehe

zul hafixi~
caaangggihhh!!!

patungcendana said...

pasal pengeluaran terhenti...take permintaan ke....

re:...beginilah nasib diriku yang malang...huhuhu...macam lagu p ramlee daa...masih demam...tapi dah switched on phone...hehe

triple x malaya said...

mesin bukak baju girl ada x kat sane?kalau ada gua nak tray..

patungcendana said...

kau pun demam ke adam...aku ke pembawa virus?....huhuhu....kesalnya aku...

aku pun belum baik demam lagi...