Monday, October 13, 2008

kasih terlarang

sudah berkurun aku tidak bermadah madah dalam blog ini..
maka pada hari ini, ada satu perkara yg bermain main di kepala hotak yang ak rasa
perlu aku publis kan dalam page ini...al-kisah:-
Pada Ahad malam yg lepas(12/10) satu pementasan teater BAKAI telah selamat dipertontonkan kepada warga UiTM..aku nak mengucapkan terima kasih yang amat banyak sekali kepada seluruh produksi BAKAI kerana menjelang hari pementasan, aku dapat lihat kesungguhan dan komitmen mereka untuk menjayakan naskah ini..walaupun banyak keje yang disiapkan last minit,ak tetap berterima kasih,tanpa korang x de lah set, tanpa korang x delah kostum, tanpa korang x delah tiang rom yg gah itu(hahahah), konklusinye, tanpa korang memang takde lah naskah BAKAI ni...
terima kasih semua, dan segala kelemahan aku dalam management harap dapat dimaafkan kerana aku hanyakah sekadar kuman malah masih lagi dalam proses belajar dan hanyalah setahun jagung dalam bidang ini...sekian

7 comments:

wénkt said...

kostum tu, i yg amik kt melaka ok

wénkt said...

http://wenkt.com/blog/?p=2127

Nurul@Aloy said...

tq wenkt,,,tuhan aje dpt membalas budi lu...

Nurul@Aloy said...

apsal tajuk kasih terlarang, apa significant nye?

kumandibulan said...

time kasih wenkt..
jasamu dikenang...
kasih ak ngan intan merupakan kasih yg terlrang..hahahah

Dark Ray said...

aku tak larang bro!!
tapi taun dpan my turn k??
she'd be part of my life plak!!
hahaha...

en.Adam said...

ok2..aku pon macm nak cari part of my life yg lain la..kau amek lah..
x kesah bro....