Tuesday, October 21, 2008

hari untuk berkeluarga....










"Jum Gempak"


itulah tema yg diberikan oleh pihak organizer bagi hari keluarga Fakulti Ofis manegment pada 18 oktober...kenapa jum gempak???kerana konon2 nye bnyk aktiviti2 yg menarik akan disediakan pada hari tersebut dan akan menjamin bahawa pagi sabtu kami tdk akan sia2 jika kami menghadirkan diri...antara aktiviti2 yg dijanjikan:


1.shamsul ghau2 (x nmpk bayang pon)

2. Bang bang boom (x de yang bang pon??)

3. AO project (apa benda tuh??)

4.batik futsal(gler apa maen futsal pkai kaen batik??)

5. Pelikat netball(org kampung pon x maen game nih)

6.Clowns(sekor je yg dtg,tu pon stock muka ketat je)

7.Games(bnyk game2 sukan rakyat yg disediakan, ni je yg meriah)

8.Senamrobik(paling best)
senamrobk best!!!
bukti sgt kukuh!!










Dipendekkan criterla, bnyk la aktiviti2 yg hendak disediakan bagi memeriah kan hari tersebut..namun di atas sedikit kesilapan bnyk aktivi2 tersebut hanya tggl janji manis sahaja..


Namun aku berpuas hati kerana pada hari tersebut pelajar ari department event management dinobatkan sebagai group plg havoc.ye,saya mengakui nye bahawa grup dari kumpulan kami lah yg plg bnyk membantu utk memeriahkan hari tersebut,kalau x mesti dah x jadi jum gempaq! tapi, aku masih kecewa dgn sikap sesetengah pelajar dari grup ak yg suka mengasingkan diri dan tidak mahu bercampur gaul hatta mengeratkan silaturahim sesama kte..kenapa sikap ini masih berlaku???padahal kami sebagai satu group harus bersatu padu dan mesra kerana pada sem akhir kami harus menjalankan satu event bersama sama..kalau x de kemesraan dan bersatu padu, aku boleh jamin event kami akan hancur dan mebi markah final project kami x gempaq! aku buntu, bagaimankah harus aku lakukan utk menyatupadukan bdak2 grup ak???susah sgt ke nak bersosial???apa yg kte dpt dgn bersikap sombong??x boleh kah kte beramai2 berkumpul dan lepak2 je??susah sgt kah nak kuar sesama???sibuk sgt ke kte ni???ntahlha..aku dah putus asa dah........aku jeles ngan bdak dari group b, mereka sagt rapat dan bersatu padu..kenapa kita tdk mengambil contoh dari mereka??








papepon,trima kasih bwat organizer kerana menganjurkan jum gempaq tersebut, telah bnyk perkara yg aku belajar dari kejadian hari itu..aku harap perkara yg telah aku belajar itu dapt dipraktikan bila aku bwat event suatu hari nanti....tenkiu!!

7 comments:

mini loader said...

wow, very special, i like it.

Dark Ray said...

whoa!!
very supesial!
im lovin' it..
too

el-jober said...

hahahahahha....

en.Adam said...

ntah apa2 la komen mini loader tue..
sape beliau??sape el jober nih??
macam org mesir je!!huh

Anonymous said...

event management mmg dah ade kat uitm ke baru je?

en.Adam said...

ermmmm..nak kate lama x jugak..
baru pon x jugak..
kalau x silap baru 4@5 batch...
ada minat??

goodeda1122 said...

自慰套,真愛密碼,
自慰套,自慰器,自慰套,情趣,充氣娃娃,
性感丁字褲,AV,按摩棒,電動按摩棒,情趣按摩棒,
角色扮演,角色扮演服,吊帶襪,丁字褲,飛機杯,

按摩棒,變頻跳蛋,跳蛋,無線跳蛋,G點,
潤滑液,SM,情趣內衣,內衣,性感內衣,情趣用品,情趣,