Saturday, May 23, 2009

Entri ghairah~tribute to Ab Geldofg~

(Amaran Keras!!!bagi yang tiada minda terbuka,tolong jangan baca entri ini)

Sabriah seorang gadis muda, bergetah,putih,munggil, cantik dan bergaya
Kareem seorang pemuda hitam,hodoh,buncit,muka jerawat dan berkereta skyline..

Sabriah dan Kareem baru sahaja bersama
tapi mereka kini sedang mabuk dalam cinta dan nafsu
asyik dalam dunia mereka sendiri
kat mana-mana pun mereka boleh make-out
betapa dasat nye nilai cinta mereka..
betapa tinggi nya pengorbanan mereka
setakat korbankan dara dan maruah tu takde hal lah..

satu hari,dalam kereta
Kareem memandang mata Sabriah
kareem memandang dengan penuh persaan cinta
Sabriah membalas pandangan Kareem
Kareem mengalih mata nya kearah tubuh Sabriah
sungguh menggoda,
Sabriah hanya menutup badannye yang
muda,bergetah,putih,munggil,cantik dan bergaya
hanyalah dengan sehelai tube..
Kareem pandang dengan penuh perasaan cinta
lepas tu,Kareem turunkan lagi mata dia,
Kareem terpegun dengan keputihan dan kegebuan
peha Sabriah yang jelas kelihatan sebab Sabriah ni
orang yang bergaya,dia pakai skirt je,seluar ni kuno
Kareem pandang dengan penuh perasaan cinta
dan kemudian dengan pandangan nafsu....

perlahan-lahan Kareem mendekatkan bibirnya yang besar tu
ke bibir Sabriah,bibir mereka hampir bertemu
dengan pantas Sabriah menyambut bibir si Kareem dengan penuh
keghairahan,bibir mereka bertaut..
pantas,si Kareem melakukan french kiss kepada Sabriah
Sabriah terkinjal keghairahan..
hampir 10 minit mereka berfrench kiss
Kareem memulakan langkah
perlahan-lahan menggesel tangannye ke pangkal peha Sabriah..
Sabriah semakin ghairah dan bernafsu
kemudian tangan si Kareem perlahan-lahan membelai peha Sabriah
tangan Kareem kemudian menyeluk................


AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Sabriah menjerit ketakutan
Kareem tercampak keluar dari kereta Rollercoster kat Time Square

Bongok dalam rollercoster pun nak make-out ke???

P/s:kepada Ab Geldofg semoga dapat menikmati entri ghairah yang tak seberapa ini
anggaplah ini sebagai bekalan aku kepada kau sebelum kau meniggalkan dunia ini
"rest in peace bro"

30 comments:

pink_butterfly said...

hahaha, sengal.


entri yg sgt ssuai utk enchek ab itu.


sure dia tharu ngn tribute ni.=p

patungcendana said...

erk...terkesima aku membacanya...

re:...ok la aku tak puji2 kau lagi...nanti kau blushing tak hilang2...hehehe

a.b geldofg said...

hehehehehe
aku tk nak komen apa bro
aku gelak senyum dan sayu dgn entry khas utk aku
tq bro
roh aku akan terus bkeliran
jangan bimbang bro

aloy_paradoks said...

ab geldofg akan menjadi hantu kerana rohnya tak tenang....

bias® said...

ader nombor sabriah tak? bagi aku.

en.Adam said...

Pink butterfly~
ab tak terharu,dia sayu je
hahahaha
semoga ab terhibur!:-)

patung~
terkesima??hahahaha

Ab~
hahahahaha
aku pun tersenyum dan hiba membaca komen lu bro,semoga roh kau berkeliaran dengan aman
dan menjadi hantu yg dihormati ye!

aloy paradoks~
ab jadi hantu apa??

Shitagi~
eh,bukan aku dah bagi ke no Zaiton???
Sabriah punkau nak jugak ke??

aloy_paradoks said...

minggu depan belum tentu ada entry baru...

en.Adam said...

aloy paradoks
kita merancang
tuhan menentukan
kau tak lapar??

a.b geldofg said...

hantu aku akan mjelma bila ada pilihanraya
heheheheheh

en.Adam said...

AB
hehehehehe
aku akan nantikan
hantu kau ab
pilihanraya mmg
masa yang amat sesuai
untuk kaum hantu keluar merayau..
hehehe

bias® said...

zaiton dah ada. sabriah pun nak jugak.

hantu raya said...

hehehehehe

patungcendana said...

re;...

kau masih blushing2?...hehehe

aku masih lagi terkesima... :-D

en.Adam said...

bias~
ok kau nak sabriah,ada skyline??

hantu raya~
terima kasih hantu raya
gelak macam ab je..
adakah anda????
mungkin sangkaan aku je

patungcendana said...

aku terkesima sebab kau lagi lucah dari ab...ahaha

aku memang perempuan melayu terakhir....

kau...lelaki, suami ... :-D

patungcendana said...

ps...hantu raya tu xxxxxxxxx ke?

kau sure?

kat aku dia kata dia hantu pilihanraya...

takpe jom kita siasat...hehe

patungcendana said...

nak jadi lelaki melayu macho terakhir?...boleh ke?... :-D

ps...hantu raya...kat blog aku pun sama....misteri sungguh

patungcendana said...

hehehe...aku yakin kau macho..:-)

hantu raya masuk blog kau, aku, aloy...takpe, nanti kita tangkap dia...ahahaha

roh a.b geldofg said...

aku dah hilang salur ghairah

en.Adam said...

roh ab geldofg~

alamak!kemana salur ghairah kau
menghilang bro???
mahu aku tolng carikan??

roh a.b geldofg said...

roh mana ada salur ghairah lagi lah bro
apalah ko ni

patungcendana said...

kau tak berani tangkap hantu raya?...memang tak macho...

ala hantu je, bukannya harimau...hehe

erk...ab geldofg ada roh?..:-D

en.Adam said...

roh ab geldofg~
eh lupa kau dah jadi roh
aku ada salur ghairah artificial
kau mahu??

patungcendana said...

re:...dua dua tak best!
hahahaha
ni demam sebab kena kacau ngan
hantu raya ke??


habis apa yang best?

hantu raya bawak virus demam...ahahaha

shock jumpa hantu raya tak hilang lagi...huhuhu

roh a.b geldofg said...

gua brusaha utk hidup kmbali
sebab gua alat ghairah gua skrg..dah bengkak2 habis kerana tahankan ghairah

en.Adam said...

roh ab geldof~
tak elok tahan lama-lama bro
nanti bengkak2 dan merah2 alat ghairah kau
elok kau idup kembali
aku pun dah rindu dgn kau..
hahah

patungcendana said...

re:...best ke masuk wad?...tak pernah pulak...huhuhu

re:...hantu raya ni menakutkan tak??
rupa dia macam mana ha??


tak nampak pun rupa dia...so aku imagine rupa hantu raya ni macam james dean...hehehe

ab geldofg dah jadi roh pun masih lucah lagi....tak faham aku...

kau pun sama je tahap lucah dgn dia ...NIK...hahahahahahaha....

roh a.b geldofg said...

entahlah tu pasal tanah tk terima aku
aku lum pancut air ghairah habis2an lagi

aku tgh brusahan mlawan....utk kmbali
bghairah semua dgn kwn2

en.Adam said...

roh ab geldofg~
aku sokong kau!
aku akan bantu kau sedaya upaya aku!!
yeaaaahhhH!!!!
cepatlah idup kembali roh ab geldofg
aku nak tgk kedasatan
alat ghairah lu bro!!
hahah

patungcendana said...

re:
kau kenal ke james dean?...

kau berdua boleh buka club blogger lucah...hahaha...ab jadi president, kau jadi president fanclub...hehehehehe....

kau bukan nik ke...