Friday, April 3, 2009

Muslihat mereka.......

"kita akan rapatkan hubungan rakyat dengan kerajaan,tidak ada rakyat yang akan diabaikan oleh wacana negara,rakyat juga akan bebas dari muslihat politik".

Petikan ucap kata Perdana Menteri baru kita Dato Seri Najib....
kita sama-sama tunggu dan lihat
kebenaran dan ketulusan kata kata ini..
hehehehe

12 comments:

aloy_paradoks said...

Teori R.A.H.M.A.N menjadi.
R - Rahman (tunku)
A - Abdul Razak
H - Hussien Onn
M - Mahathir
A - Abdullah
N - Najib

dark ray said...

lepas ni gua rasa N.A.M.R.O.N lak.
lu blh jd yg las skali

a.b geldofg said...

jaga2 dgn adik/anak/bini...sb raja segala shawat ....memiliki malaya skrg ni

en.Adam said...

aloy ~ kalau ikut teori rahman,lepas N apa??
ke malaysia dah tiada dalam peta dunia?

Dark Ray ~ N.A.M.R.ON??
aku pun ada jugak lah??
A=adam??hahahah

A.b Geldofg ~ ab lu punya komen sentiasa
pedas dan mendalam...
aku rasa adik aku bukan taste
dia kot..hahah

cik siti penguin said...

baru nak tanya soalan sama kat encik aloy. heh.


*btw, ramai menanti jwpn anda la.. >_< http://penguinseyes.blogspot.com/2009/04/bouquet-of-red-roses.html

wahyudimy said...

ya,kita tengok sepa yang kena.

Dato Paduka Masri said...

ceh....

aku harap sangat die rapat dengan rakyat2 di sabah....

en.Adam said...

wahyudimy ~ yang pasti akan ada orang terkena dan terseksa nanti...hahaha

Dato ~ sabah jauh sangat,susah nak rapat2..
rapat2 kat area kl dah lah..

patungcendana said...

errr....

a.b geldofg said...

org kg pun tidak lagi mpercaya...gurau si pjaga anggur tu

aloy_paradoks said...

nama pun teori rahman,,, lagi nak tanya lepas N apa... apa la lu ni... lepas habis Najid nanti baru la akan ada teori baru.... tau tak... kalau lu gua tanya NIK ADAM AHMAD BIN NIK RASDI...lepas I apa?

cik siti pengquin,,gua dan jawab sekali gus////

en.Adam said...

ab ~ orang kg pun dah pandai main internet skarang,tak senang ditipu...

aloy ~ terima kasih aloy untuk jawapan yang memberangsangkan itu,akan aku semat di dalam kepala otak aku....
Rasdee bkan rasdi ye...