Wednesday, November 5, 2008

kapchai buruk pon nak curi ke????

Hari-hari aku berlalu seperti biasa..
hari ni aku terjaga dari tidur yg x brape lena(celaka pnyer nyamuk) awal sedikit daripada biasa kul 12...secara otomatik nye perut aku pon lapar,mahukan nasi katanye...hurmmm..susah betol nk bela perot ni,bgn2 je nak nasi..haish.....lantas ku segerakan langkah aku untuk mandi,gosok gigi,pakai baju,pakai deodorant skit and so on....Semasa je aku berjalan ke arah garaj motosikal,tibe2 hati aku berdebar..hati ku berdegup kencang..benarkah apa yg aku lihat ini???aku x percaya??dalam bnyk motor,nape motor aku x de???mana MOTOR AKU!!!!!!gler ah x kan motor kapchai burok pon nak curi??!!!
ARGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH..........

mari kita imbas kembali.........


malam sebelom kejadian,tergerak hati aku nak pegi cc,cuba mendapatkan manfaat sistem informasi,sambil membazirkan masa..(biasa intenet pinjam ngan el-jober je)..cc dgn rumah aku x jauh sgt,kalu jalan 2 minit da smpai..tapi ntah kenapa mlm tu aku malas gler nak jalan,aku membuat keputusan yg drastik utk tunggang motor je kesana,sambil menikmati kedinginan angin malam konon....da sampai cc aku parking elok r motor aku,kunci handle je,motor kapchai sape nk curi..apa lagi,satu jam aku menghabiskan masa dan duit aku kat cc tue..ha,entri hobi aku sewaktu aku kecil aku tulis semalam la..dah agak2 x de keje sgt dah mlam tue..aku bwat keputusan yg drastik skali lagi untuk pulang ke rumah dan tido...
aku : pc no.8 braper bang??
abang cc: Rm 3 je dik..
aku :olait,masih bang...

sambil kepala aku sedang asyik mengelamun,aku berjalan pulang kerumah,mata da ngantok x sabar rasenye nak tido..time2 camni la perasaan rindu kat katil aku memuncak-muncak...
macam biasa,smpai umah aku buang sisa2 toksin dlm badan jap pastu trus tido.....

p/s:jumpa x perbezaan dlm cter ni???

9 comments:

el-jober said...

weiii..moto kao kat cc...

aloy @ nurul said...

tak,,,,tadi kata pc no lapan 3 ringit. kenapa lak u buang sisa toksin.. pastu u lapar.. kenapa tak makan dulu, lapar pergi cc pulak. makan la,,lagi satu... kenapa u pegi cc kalau u pinjam internet kat umah jober,,tak faham la.

el-jober said...

ayokkkk....plot kantoi..hahaha

en.Adam said...

DIAN!!

aloy @ nurul said...

shy dan diam la ko ni adam.

el-jober said...

shy dan diam la ko ni adam...aku mcm awie

en.Adam said...

heheheh...ntah kenapa,sejak kebelakangan ni aku rasa aku dah jadi macam shy..hahahaha

aloy @ nurul said...

sian shy,,nanti die nak jadi ape?

en.Adam said...

dier jadi dian laaaa