Tuesday, November 11, 2008

aku dicabul!!!!

semalam aku pinjam internet dari Shatmi(teman sebilik nurul@aloy), ntah macam mane,mungkin akibat terleka atau lalai aku terlupa untuk mengsign out blog aku..
kesudahan nye nurul@aloy telah mengambil kesempatan untuk berkarya dalam
laman aku yang suci tanpa kisah cinta ini!!!(aku dicabul)..oleh hal demikian aku hendak
mengeluarkan satu stetment bahawa dua karya di bawah ini bukan hasil nukilan aku..
itu hanyalah rekaan nurul semata-mata..aku tidak sehebat dan sehensem dia untuk menulis
satu entri yang begitu indah kata-katanye...
sekian......

p/s:reza kau nurul!!!

6 comments:

aloy @ nurul said...

kalau nak aku berkarya lagi kat page ko,,jemput la dtg ke rumah.

apsal ko tak delete je?

en.Adam said...

ahahaha..
x pelah..
biar aku bebas berkarya sendirian......

el-jober said...

farah fauzana...
kihkihkihkih....kito wat jahat pon..jangan nok sekat ore buat baik nih..

Dark Ray said...

aku pn nk cabul gak kalau ade masa

aloy @ nurul said...

Tak amereka la kalu tak cabul..

en.Adam said...

gapo kelih2!!nok gocoh ko???