Tuesday, February 9, 2010

Minum rootbeer sambil main Guitar Hero

Amaran Keras: Untuk pembaca matang sahaja

hari ini aku seperti biasa
baru balik dari kerja,balik rumah
tapi kawan-kawan semua dah keluar
malas la nak keluar baik duk rumah lepak
tengah tengah syok lepak tu,lapar la pulak
aku terus order pizza,sebab sekarang tak lalu nak makan nasi
makan nasi banyak-banyak bodoh kang
sambil tungguu pizza sampai ni,baik aku layan cerita porno jap

ah ah ah ah ah...
ishhh stim la pulak aku tengok porno ni..

tuk tuk tuk
yeah pizza dah sampai,tepat masanya..
aku mute kan volume kat televisyen dan tutup dengan kain,
malu la kalau pizza boy nampak
bila bukak je pintu
mak aih!!terkejut aku,bukan delivery boy,tapi delivery girl
perghhhh cantik plak tu..hot gle...
badanya putih gebu umpama kain sutera putih mahal dari india,payudara besar seperti pamela anderson..,paras muka ayu penuh kelembutan seperti mahsuri,pinggang nya ramping macam badan kerengga dan pakej yang lengkap bersama
bontot mantap,perghhhh sebijik macam pornstar...
aku terketar-teketar,dah la tengah stim ni..
sabar sabar...

"semua nya rm 30 ye encik"
aduh....manjanya suara..makin stim aku dibuatnye...

"jap ye,saya nak pegi ambil duit" sambil senyum manja..

rumah aku rumah bujang,kecil je,buka pintu rumah je dah nampak ruang tamu
bila nak pegi bilik aku kena lalu ruang tamu melintas televisyen..
nak dijadikan cerita (biasa la tu) sewaktu aku melintas tu aku terpijak pulak butang volume,alamak!maka jelas la kedengaran 'ah ah ah ah' di telivisyen aku
malu nye,macam mana aku nak cover,aku tengok minah delivery dah tersipu-sipu dah...

"ehem ehem,awak tengok citer apa???"

"eh takdelah saya tengok citer perang perang je"

"yeke?mana nak tengok sikit"
minah tu terus meluru masuk dalam dan buka kain yang aku tutup kat tv tadi"

"eh jangan!!" alamak sudah terlambat untuk aku berbuat apa apa....

tapi aku terkejut..minah tu tak menunjuk kan sebarang tanda tanda terkejut atau loya pun,dia tak menjerit sambil melarikan diri pun(boleh makan pizza free kalau dia lari..)dia diam je,sambil tengok cerita ghairah itu...aku tergamam..apa aku nak buat ni..

"errr awak"

"shhhhhhhhh"laju je dia balas..mohon untuk bersendirian...

alamak apa aku nak buat ni

minah tu tercegat je depan tv,asyik melayan pornografi...
layan je...
tiba tiba
minah itu merengus nafas perlahan lahan... ahhhhh
serentak dengan itu
minah tu perlahan laham membuka butang kemeja nya...
satu butang atas dibuka...
menampak kan dada nya yang putih gebu itu...
kemudian butang kedua dibuka...
makin menampak kan lurah dendam berahi itu..

aku tak dapat menahan zuriat aku daripada terus stim...

kemudian butang ketiga dibuka..menampak kan bra putih lace nya..cukuppp seksi...
uhhhh...minah ni dah stim..apa aku nak buat ni???

minah tu berpaling ke arah aku

"awak...."dengan nada yang sangat manja dan menggoda!
sambil berjalan ke arah aku..





eh silap blog.ini bukan blog porno..maaf
kalau nak pegi blog porno ikut sini

6 comments:

mamai said...

betul la tak porno betul la

patungcendana said...

tak cukup lucah la ....:-p

pizza hut ada rootbeer ya...

«♪Ruff♪» said...

hot...hot....
hehehehe

dzul hafixi said...

ala..
gua anti betol cite xde klimaks..

kecewa tau?
hikhikhik--------> gelak horny..

encik ADAM said...

mamai n patung~tunggu gua tengah belajar menulis cerpen porno..hehe

ruff~kan?haha

dzul hafixi~nanti gua bwat satu entri ghairah khas untuk lu...
hik hik hik------->horny gelak??

Anonymous said...

celaka! Kasi la habis cerporn ni!