Thursday, September 30, 2010

trendy stailo

Orang pakai motor besar kau pun nk pakai motor besar

orang pakai baju Band, kau pun nak pakai baju band

orang pakai baju butik, kau pun nak pakai baju butik

orang ramai ramai duk pakat main basikal,kau pun nak main basikal jugak

orang duk pakat menulis buku, kau pun nak menulis jugak

orang duk sibuk bawak kamera besar kehulu hilir, kau pun nak bawak jugak

orang sibuk pegi art event, kau pun nak pegi jugak

aku hanya buat apa yang aku rasa aku minat saja
yang berbezanya sama ada aku awal atau lambat saja.

4 comments:

zul efron said...

ha. samalah tu.

patungcendana said...

oh...aku tak pakai baju butik...hahaha

Anonymous said...

ala tak de butang unlike or like eyh kat sini?

Khalilah ;) said...

setuju